Bij welk bedrijf kan ik mijn bank laten reinigen?

Bij welk bedrijf kan ik mijn bank laten reinigen?Ik heb mijn bank ongeveer vijf jaar en had nog nooit mijn bank laten reinigen. Ik zag echter dat mijn bank er niet meer schoon en dof uitzag, hoe goed ik hem ook schoonmaakte. Toen er vorige maand tijdens mijn verjaardag een glas wijn over de bank was gevallen, besloot ik dat het tijd was om de hulp van een bedrijf in te schakelen. Met de hulp van het bedrijf Cinco ziet de bank er weer als nieuw uit en hoef ik voorlopig geen nieuwe bank te kopen. Ik ken niet veel mensen die hun bank laten reinigen en voorheen dacht ik dat dit niet nodig was. Ik heb ongeveer vijf jaar lang dezelfde bank en kocht destijds deze bank met het idee dat hij jaren mee zou gaan. Tegenwoordig kopen veel mensen een goedkope bank, maar met dit soort banken weet je vaak dat je ze na een paar jaar al weer moet vervangen. Ik kocht juist een mooie dure bank, met het idee dat hij minimaal tien jaar in mijn woonkamer zou staan. De bank is zelf nog goed, maar het zitvlak was wat dof geworden en zag er niet meer schoon uit. Ik had speciale schoonmaakmiddelen gekocht en ik hoopte dat ik de bank daarmee schoon kon krijgen, maar helaas lukte dit slechts gedeeltelijk. Vorige maand vierde ik mijn verjaardag en had verschillende vrienden en kennissen over de vloer. Per ongeluk liet een vriend een glas wijn uit zijn handen vallen en kwam er een groot gedeelte op de bank. Ik kreeg een groot gedeelte van de vlek weg, maar je kon nog steeds een donkere kring zien. Ik besloot dat het tijd werd om mijn bank te laten reinigen door een professioneel bedrijf, in de hoop dat zij de bank wel schoon konden krijgen.    

Mijn bank laten reinigen door Cinco

Online vond ik de website van het bedrijf Cinco en koos voor dit bedrijf om mijn bank te laten schoonmaken. Via hun website kon ik een gratis offerte aanvragen en ging akkoord met het bedrag. Ik hoefde de bank niet langs te brengen, maar er zou iemand bij mij thuis komen. Een van de medewerkers kwam langs om een proefreiniging te doen, dit was geheel gratis. Ik zag een groot verschil en was erg onder de indruk. Ik besloot om dit bedrijf de gehele bank te laten reinigen. Hierna reinigde de medewerker de bank in verschillende stappen en werd er afgesloten met een beschermende laag. 

Zo goed als nieuw

De bank ziet er na de reiniging weer zo goed als nieuw uit en ik ben erg blij dat ik mijn bank heb laten reinigen door Cinco. Het verschil is ontzettend groot en de bank ziet er niet meer dof en vies uit. De kleur is veel sterker en de bank kan weer jaren mee. Voor een bank laten reinigen kan ik Cinco aanraden:

  • Je kan een gratis offerte aanvragen
  • Er komt iemand bij je thuis langs 
  • Van te voren wordt er een proefreiniging gedaan
  • De bank wordt grondig schoongemaakt en er wordt een beschermende laag aangebracht
  • De bank ziet er weer fantastisch uit
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.