Bestel hier voordelig uw kraftpapier op rol

Zit u verlegen om kraftpapier? Dit materiaal wordt in vele groothandels gebruikt om de ruimte tussen product en de rand van de doos mee te vullen. Het gaat daarbij meestal om producten die wel tegen een stootje kunnen zoals producten van hout, kunststof of metaal. Toch wilt u niet dat deze objecten gaan schuiven tijdens het vervoer. En u wilt dat u de dozen op elkaar kunt stapelen zonder dat er een kans op instortingsgevaar bestaat. En dat is waar kraftpapier om de hoek komt kijken. Het is bruinig redelijk dik papier, overduidelijk gerecycled en het lijkt daarom op karton. Karton is echter stugger en daarom meer geschikt voor het maken van dozen in alle vormen en maten. Ook dozen en ander verpakkingsmateriaal kunt u in onze webwinkel bestellen want wij zijn van alle markten thuis. In deze tekst willen wij van vendrigpackaging.com ons focussen op het kraftpapier. Wilt u bijvoorbeeld dit papier op rol kopen? Dan kunt u uw gewenste maat uitzoeken en de hoeveelheid rollen aangeven. Vervolgens logt u in op uw bestaande account of vult u voor het eerst uw adres- en contactgegevens in. U kunt dan het verschuldigde bedrag overmaken via een online betaalservice zoals PayPal, iDEAL of uw creditcard en we sturen het kraftpapier zo spoedig mogelijk naar u toe. Vergeet trouwens niet om ook even naar de overige producten te kijken, de kans is aanzienlijk groot dat u ook wel een ander product kunt gebruiken naast het kraftpapier.

U kunt hier uw kraftpapier in vele afmetingen online bestellen

Kraftpapier kunt u op diverse manieren gebruiken:

  • Zo vindt u het vaak in postkamers,
  • Is het een geweldig materiaal om boeken mee te kaften,
  • Kunt u het moeiteloos gebruiken als opvulmateriaal in dozen zodat producten stevig in de doos blijven zitten en schuiven en botsen onmogelijk wordt gemaakt.

Daarnaast kan kraftpapier verder verwerkt worden tot papieren zakken, dikke enveloppen en andere recyclebare verpakkingen. Wist u dat dit materiaal een procedé is van naaldhout? Dat maakt de kleur en de dikte dus zo uniek en onderscheidend van karton. Er worden enkel lange vezels van het pulphout gebruikt zodat kraftpapier uitermate sterk wordt. U vindt het waarschijnlijk erg belangrijk dat de scheurbaarheid tot een nulpunt wordt teruggebracht. Gaat u het verder verwerken? Dan hebt u een minstens een scherp mes of een scherpe schaar nodig om er doorheen te gaan. Mocht u er trouwens ook een roller bij willen bestellen dan raden we het u aan om even bij onze accessoires te kijken. Zo vindt u daar een papierroller waar u ook een rol kraftpapier in kunt hangen. Erg handig als u het als stug en beschermend cadeaupapier wilt gebruiken of nodig hebt voor het professioneel kaften van boeken. Bestel er trouwens ook direct tape, touw en ander bevestigingsmateriaal bij zodat u na ontvangst direct weer verder kunt werken.

Kijkt u ook even bij ons overige verpakkingsmateriaal?

Staat uw gewenste dikte of de juiste afmeting er niet tussen? Dan doet u er goed aan om even persoonlijk contact met ons op te nemen. Wellicht kunnen we u verder helpen door bijvoorbeeld uw gewenste kraftpapier op maat te maken! U kunt ons snel bereiken en wel door te mailen, te bellen of door een medewerker via WhatsApp of de ingebouwde chat een berichtje te sturen. Reken er maar op dat we doorgaans binnen enkele uren terugmailen. Niet alleen verwerken wij grote zakelijke bestellingen. Wilt u als particulier slechts een kleine rol kopen? Daar doen we beslist niet moeilijk over. Daarmee kunt u samen met uw kind de boeken voor de middelbare school kaften!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.