Alle lijnen onder 1 dak is mogelijk dankzij voip

Als je een bedrijf hebt, of dat nu een eenmanszaak is of een BV, je hebt altijd te maken met verschillende lijnen. Met lijnen bedoelen we hier natuurlijk de telefoonlijnen en tegenwoordig natuurlijk ook de vele andere communicatie middelen. Het probleem wat dan ook vaak ontstaat, is dat je onbereikbaar bent vanwege deze diversiteit. Men belt je op de vaste lijn, terwijl je net even weg bent van het kantoor. Of men belt je op een mobiel nummer van een telefoon die je dan net niet bij je hebt. Vervolgens stuurt men een mailtje of een appje, maar je hebt je smartphone niet bij je. Het zou dan ook mooi zijn als je alles kunt samenbrengen onder 1 dak. Dat kan gelukkig dankzij voip. Met voip kun je bijvoorbeeld verschillende toestellen en verschillende apparaten onder 1 telefoonnummer samenbrengen. Maar dat is nog niet alles. Als je met meerdere werknemers werkt, dan kun je met voip een gezamenlijk netwerk creëren waar iedereen toegang tot heeft. Om een simpel voorbeeld te nemen kun je denken aan het delen van bestanden. Als iedereen zijn of haar eigen afgesloten email heeft, dan zijn alle bestanden dus ook alleen zichtbaar voor degene op wiens emailadres deze bestanden binnen komen. Deze moet de bestanden vervolgens doorsturen en dan nog staan ze allemaal op de individuele account van alle werknemers. Met voip creëer je een netwerk waarin dit soort bestanden direct gedeeld kunnen worden. Daarnaast kan ook iedereen zien wanneer er iets aan wordt toegevoegd en iedereen kan natuurlijk zelf aanpassingen maken. Dit maakt alles een stuk efficiënter. Op het moment dat een bestand het netwerk binnenkomt, dan is iedereen meteen op de hoogte. Het is niet zo dat een bestand dagenlang in een inbox blijft hangen zonder dat ook maar iemand er weet van heeft. Dus als je overstapt op voip, dan wordt alles een stuk gestroomlijnder. Het overzicht wordt ook een stuk helderder. Daar heeft iedereen profijt van. In deze tijden waarin mensen ook onderweg en thuis werken, is voip natuurlijk onmisbaar. Het kan niet zo zijn dat je je werkplek verlaat en daarom opeens niet meer bereikbaar bent. Je kunt je vaste lijn met voip zo doorschakelen naar je mobiele werktelefoon, zodat je ook onderweg bereikbaar bent. Dit maakt flexwerken een stuk makkelijker en als je de mogelijkheid hebt om thuis te werken, dan is dat des te beter, want dankzij voip ontvang je alle telefoontjes én heb je toegang tot het netwerk.

Waar kan ik terecht voor een voip aansluiting?

Mocht je op zoek zijn naar een goede voip aansluiting, dan kun je terecht bij voicedata.nl. Je kunt in ieder geval op de website terecht om meer te leren over de vele toepassingen van deze techniek. Deze tekst kan natuurlijk niet alles uitleggen en daarnaast blijft het altijd op de oppervlakte. Als je ook meer wilt weten over de technische details, dan is het zeker een goed idee om naar de website te surfen. Hier vind je namelijk alles over voip. Voicedata.nl is er in ieder geval voor verschillende bedrijven waaronder dus:

  • ZZP
  • MKB
  • Grootzakelijk

Voor ieder van deze bedrijven is er natuurlijk een andere aanpak nodig en dat weten ze bij voicedata.nl maar al te goed. Er wordt dus altijd gekeken naar de beste manier om het netwerk bij het specifieke bedrijf te realiseren.

Neem contact op met voicedata.nl voor meer informatie

Natuurlijk kun je via een website niet alles te weten komen, dus als je nog meer wilt weten dan kun je altijd even contact opnemen met een medewerkers van voicedata.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.