Afvalstromen beheren met Molok

Voor veel bedrijven is het geen hoofdzaak: het beheren en afvoeren van afval. Toch is het essentieel dit op een juiste manier te doen. Als u dit niet doet kan de afvalstroom uw bedrijfsproces behoorlijk in de weg gaan zitten. Denk bijvoorbeeld aan een productieomgeving. Afval is hier uiteraard niet gewenst, en zou in het ergste geval het eindproduct zodanig kunnen aantasten dat het niet langer verkoopbaar is. De voedselindustrie is een voorbeeld van een sector waarin strenge regels zijn voor afvalbeheer. Een eerste stap in het beheersen van uw afvalstromen is het aanschaffen van degelijke containers, waarin u uw afval tijdelijk kunt opslaan tot deze wordt opgehaald door de milieudienst. Een goede oplossing voor bedrijven is de Molok. Dit is een speciaal ontworpen afvalcontainer, die in meerdere sectoren kan worden gebruikt. De fabrikant van de Molok biedt oplossingen aan voor alle soorten afvalstromen die er zijn: papier en karton, GFT-afval, restafval, glas en plastic. Hiermee kan elke ondernemer snel, veilig en schoon afval scheiden, zonder dat het afval in het primaire proces terecht komt. Meer weten over deze container voor ondergrondse opslag? Kijk dan eens op ondergrondse-afvalcontainers.nl/molok/. De Molok is een ondergrondse container. De voordelen van deze oplossing leest u hieronder. Veel ondernemers maken inmiddels gebruik van deze handige oplossing. Het plaatsen van een dergelijke container vraagt een eenmalige investering, die u in enkele jaren terugverdient. Mede daardoor wordt deze afvaloplossing steeds populairder in diverse bedrijfstakken.

Afval geurvrij opslaan met Molok

Hét voordeel van het gebruik van de Molok is dat u hiermee afval uit het zicht en geurloos op kunt slaan. Afval veroorzaakt doorgaans vervelende, doordringende geuren. Doordat de Molok goed afsluitbaar is voorkomt u dat geuren de overhand krijgen. Bovendien is het ontwerp van de Molok prettig voor het oog en hoeft u deze niet weg te werken op uw terrein. De container wordt immers ingegraven op een voor u geschikte plek. De afvalcontainer is gebruiksvriendelijk en voldoet aan alle eisen op het gebied van milieu- en arbowetgeving. Het is niet mogelijk dat afval buiten de Molok terechtkomt en bijvoorbeeld het grondwater vervuilt. De container is zo ontworpen dat er geen lekkage kan plaatsvinden. Als u een Molok bestelt wordt deze in overleg met u, voor u geplaatst. De beste plaats voor de container wordt bepaald, waarna een team de container snel en efficiënt voor u plaatst. Waar moet u rekening mee houden als u de beste plaats voor een ondergrondse container wilt bepalen? Denk aan:

  • Ondergrondse leidingen ter plaatse
  • Afvalstroom binnen uw bedrijf
  • Omringende gebouwen
  • Omringende bedrijven
  • Bereikbaarheid van de container voor vrachtwagens

Dat laatste is belangrijk voor de afvoer van het afval uit de container. Het is immers niet de bedoeling dat het afval permanent in de Molok achterblijft. De container is slechts een luchtdichte opslagplaats voor diverse soorten afval.

Offerte opvragen

Benieuwd naar de kosten die een Molok ondergrondse afvalcontainer met zich meebrengt? Kijk dan op de website voor meer informatie, of vraag vrijblijvend een offerte aan via https://www.ondergrondse-afvalcontainers.nl/molok/. Dit soort containers kan ook interessant zijn voor gemeenten. Deze plaatsen regelmatig dit soort oplossingen voor afval in de buurt van sportvelden, parkeerplaatsen of openbare parken. Ook hiervoor kan online een offerte worden opgevraagd. Vragen over afvalmanagement in uw gemeente? Het is handig hiervan op de hoogte te zijn. De gemeente kan u hier meer over vertellen. Omdat elke gemeente in Nederland hiervoor eigen regels heeft kunt u hiervoor het beste bij uw eigen gemeente navraag doen. Zo weet u zeker aan welke regels u moet voldoen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.